rabattkod flygbussarna se

Stockholms produkter. Du kan kontrollera att du handlar i en säker miljö genom att kolla efter en ikon i form av ett låst hänglås längst ner eller längst upp på webbsidan. 11.4.) Du har rätt att ångra din bokning av Stockholm Pass och eventuellt SL-kort inom 14 dagar med start dagen efter du genomfört din bokning.rabattkod flygbussarna se

Hur kan jag kontakta Stockholm Pass kundservice? Se vår kontaktinformation här. Hitta rabattkoder till över 600 butiker hos. Neue, stena Line, gutscheine verf gbar!

Eller flera tusen om man hoppar i fel taxi. Övrigt, ytterliggare överenskommelser är enbart giltiga skriftligt. SE-111 49, stockholm, sverige, force Majeure, för det fall vistelsen inte kan genomföras på grund av ett hinder utanför arrangörens kontroll som arrangören inte skäligen kunde förväntas ha räknat med när avtalet ingicks och vars följder denne inte heller skäligen kunde ha undvikit eller övervunnit. Innehavaren av Stockholm Pass accepterar att medan den besöker attraktionen är denne enbart en avtalspartner med operatören av attraktionen i fråga och det är enbart de villkor som gäller på den attraktionen som är relevanta i samband med besöket. Alla med ett barnkort måste vara i sällskap med en vuxen kortinnehavare vid alla tillfällen. Destination Stockholm är inte ansvarig för eventuella brister i tjänsten, problem med entrén till avtalspartnern, säkerhetsproblem eller personskada som kan uppstå när kortinnehavaren besöker någon avtalspartner som ingår i dennes pass.