rabattkod hotel flora

miljoner människor besöker Kapstaden varje. Är verkligen självironisk och hör i allra högsta grad till dem som gör saker i cykler på sociala medier. Det ska bli mys. Jag bemödar mig inte ens med att radera skräp och har ständigt flera hundra olästa mail i inkorgen. Där mötte jag upp en före detta kollega och åt lunch på Smörgåsbaren. Men skattar samtidigt lite över det faktum att allt görs i cykler i sociala medier som en vän sa till mig.

Anledningarna till det är många. Res med prisbelönta ekoturistarrangören och fotografen Annelie Utter och upplev bergsgorillor i Uganda. Se filmklipp från vår resa till bergsgorillorna.

Kapstaden - 10 skäl att besöka häftiga staden Allt Bergsgorillor Uganda Res på Safari med NaturResor

När jag stod i duschen kom jag på att jag har ganska många egentligen enkla grejer i min vardag som jag måste tänka till ordentligt inför att jag utför. Okej det var allt för mig. Någon som känner igen sig? Strax innan klockan 12 gick jag in mot stan. Har dock på ett autosvar som säger att svar kan dröja eftersom att jag är föräldraledig. Lägg gärna även märke till att den röda flaskan med srirachasås fått någon slags lysande aura. Själv tänkte jag slänga i några hummertinor i helgen och hoppas på att håva upp något kilo eller två mastercard rabatter handelsbanken av havets svarta guld. Men är helt enkelt bara lite svartsjuk på alla härliga människor som plockar så mycket svamp och har det mysigt samtidigt. Tänker att dessa grejer sker automatiskt hos vissa men inte hos mig alltså.