vetenskapsdiet hundmat mat kupong kupongkod

procent. Mikroflora i tjocktarmen kommer att leverera de näringsämnen som finns kvar, men nedbrytningsgraden av fibrer är låg. En rabattkod kan.ex. Detta är något av ett premiumfoder som innehåller både kött, mineraler och vitaminer samt att det ibland blandas i lite grönsaker.

Vilka smakalternativ finns det för hundmat? Då kan det vara maten som är problemet. Hur kan man välja rätt hundmat? Önskar man ett riktigt bra foder så kan man aldrig köpa riktigt billig hundmat men detta fodret har ett något billigare kilopris trots sin höga standard på hundfodret. Hundar kan även dem ha allergier och personliga preferenser, så vad ska man hålla utkik efter? Vårt foder framställs enligt över 50 lagar och förordningar som täcker framställningen av foder till våra husdjur. Fibrer är många gånger väldigt bra för hunden, så länge som den inte lider av en känslig mage. Precis som för oss människor så påverkas deras mag och tarmhälsa av det som de äter.

Vissa hundar klarar nämligen av mjölk medans andra inte. Kolhydrater ingår inte, eller i mycket liten grad i kosten. Om du vill så kan du också hitta samma foder för små eller stora hundar och till och med för din valp. Fodret innehåller nämligen lax vilket innebär mycket omega tre och andra bra fiskfetter som hjälper till att hålla hundens leder mjuka och rörliga.