keramik barn möbler kupongeborg

län, keramik Den här kursen vänder sig till barn mellan 8-14. Under ledning av en yrkesverksam keramiker får du förverkliga dina idéer och låta dig inspireras. Göteborg 2 300 SEK 30 timmar på 10 tillfällen Keramik SV Kalmar län Dreja kavla dekorera glasera och gjut samtidigt som du utvecklar dina egna idéer eller lär dig nya tekniker! Eftersom undervisningen till stor del sker i form rabattkod odla se av individuell handledning har du goda möjligheter att utvecklas om du går fler terminer eller olika keramikkurser.

Keramik barn möbler kupongeborg
keramik barn möbler kupongeborg

Malmö 1 085 SEK 21 timmar på 7 tillfällen Keramik SV Dalarna.Välkomna till en kurs i keramik där vi går igenom grunderna i keramiskt skapande. Här arbetar vi med lergods.

En keramikkurs får människor att öka kreativiteten, slappna av och komma bort från vardagen för en stund. Haninge 2 495 SEK 36 timmar på 12 tillfällen Keramik SV Stockholm län Lera är ett fantastiskt material och i lera kan du tillverka alla möjliga föremål både bruksföremål skulpturer kakelplattor och mycket. Våra keramikkurser består av blandade grupper där mer erfarna möter rena nybörjare och passar därför både dig som inte tidigare sysslat med ämnet och dig som redan har erfarenhet. The Clay Lab, prova dreja, vi visar grunderna och du provar. Du kan även gå en keramikkurs med inriktning mot smyckestillverkning. Så ta chansen att skapa historia med detta konsthantverk och skapa ett föremål i keramik som du kan spara och föra vidare i generationer. Visa som: Mobil, vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Keramik barn möbler kupongeborg
keramik barn möbler kupongeborg

Aeropostale barn kupong kupongkodem,