sl kuponger pris

biljetten köper du om du vill åka med pendeltåget mellan till exempel Stockholm C och Uppsala. Var kan jag köpa/fylla på reskassan? 0,00 kr, biljettinformation, folder, liggande, information om SLs biljetter samt prislista. Den här biljetten köper du om du vill åka mellan Stockholm och Enköping. Först ut var, sL :s säsongsbiljett för de som köpte kortet via Internet. SL -biljetter och ladda ditt Access-kort! Det beror på hur kuponger du behöver, vilket beror på många zoner du ska resa. Transaktionsdata används främst för att skapa fakturor som skickas till ombud och andra aktörer som säljer biljetter.

24-timmarsbiljett Biljetten gäller för resor med SL -trafiken i Stockholms län, samt pendeltåg till/från Bålsta och Gnesta. Biljetten gäller i 90 minuter från köptillfället. Biljetten gäller i 75 minuter och är giltig i hela Stockholms Län inklusive Bålsta och Gnesta. Error Köp 7-dagarsbiljett 220 kr 30-dagarsbiljett Biljetten gäller för resor med SL -trafiken i Stockholms län, samt pendeltåg till/från Bålsta och Gnesta. Köp Skolbiljett hösttermin 720 kr Fritidsbiljett hösttermin, mitten av augusti till 31 december Biljetten gäller för resor med SL -trafiken i Stockholms län, samt pendeltåg till/från Bålsta och Gnesta. Biljetten gäller i 24 timmar, räknat från det att du startar biljetten genom att läsa av den på kortläsaren ombord på bussen, på SL -stolpen, i spärren eller hos konduktören/matrosen.

Chapstick kupongere, Terraria kuponger, Eurail kuponger,

Under 2009 startade försäljning också i spärrkioskerna i pendeltågstrafiken och under våren 2010 rullades systemet ut till. Detta betyder att kortet kan valideras hur många gånger som helst inom tidsramen utan att mer pengar dras. Särskilda villkor för vuxna studenter: du måste kunna visa giltig legitimation och studentlegitimation med SL :s logotyp när du använder den här biljetten. Fritidsbiljett UL/ SL hösttermin Den här biljetten gäller för resor med SL i Stockholms län, över länsgränsen till Uppsala län och för resor med UL i hela Uppsala län för dig som är under. Det är pengar som fylls på kortet via ombud, SL Center, spärrexpeditörer, SL Access-automat eller online. SL -trafiken under 72 timmar. Biljetten gäller i 150 minuter från köptillfället. Är det resenärer i olika åldrar i gruppen, alltså om det finns både de som reser till helt pris och till reducerat pris, går det bra att resa på samma gruppbiljett. SL, access ersatt alla typer av biljetter som tidigare fanns på magnetkorten, med undantag från 1- och 3-dygnskorten och UL/. Error Köp 24-timmarsbiljett 85 kr 72-timmarsbiljett Biljetten gäller för resor med SL -trafiken i Stockholms län, samt pendeltåg till/från Bålsta och Gnesta. Systemet använder sig av elektroniska biljetter som laddas på kontaktlösa kort.

Coach com kuponger, Personlig gåva kuponger, Potterybarnkids com kuponger, Posta en kuponger,