leos lekland kalas rabatt

långa förberedelser innebär utan sätt dig ner och koppla av i vår bistro medan barnen firar för fullt. Watch Queue, queue _count total loading. När barnen har fikat och ätit är det sedan dags för fri lek så länge ni vill.

Leos glassfest (lilla) och lägger till de produkter du själv önskar. En oförglömlig kalasupplevelse, ett kalas på, leos är mer än bara ett kalas. Pannkakor till alla barn, pris från: 204 kr/barn. Det är bara att välja till extra tillbehör till varje kalas om man vill. Varmkorv med bröd till alla barn. En oförglömlig kalasupplevelse, ett kalas på Andys är mer än bara ett kalas. Följande ingår i Andys glassfest (lilla Entré till leklandet (fri lek så länge ni önskar). Så låt oss ta hand om ditt barns kalas i något av våra fantastiska kalasrum.leos lekland kalas rabatt

Våra gigantiska lekland erbjuder tusentals kvadratmeter lek, bus och äventyr för hela familjen. Här hittar du rabatter och erbjudanden i kategorin Lekland. Samt 10 rabatt på barn-menyn på Restaurang Solbacken. En oförglömlig kalasupplevelse Ett kalas på, leos är mer än bara ett kalas.

Rating is available when the video has been rented. Välj ett underbart kalasrum dukat med popcorn, Leos djungelsaft och en härlig glassbomb! Kalaset avslutas med att alla barn får. Andys godispåse till alla barn, present till kalasbarnet, kaffe till två vuxna. Pris från: 194 kr/barn. När du bokar kalas på, leos kan du välja något av våra favoritpaket eller skräddarsy ett eget. Välj ett underbart kalasrum dukat med popcorn, Andys djungelsaft och en härlig glassbomb! Följande ingår i Andys glassfest och pannkaksparty (stora Entré till leklandet (fri lek så länge ni önskar). Följande ingår i Andys glassfest med varmkorv (mellan Entré till leklandet (fri lek så länge ni önskar). fira i ett underbart kalasrum dukat med Andys djungelsaft, popcorn, varmkorv med bröd och en härlig glassbomb! Våra kalaspaket, fira i ett underbart kalasrum dukat med Andys djungelsaft, popcorn och en härlig glassbomb!

Rabattkod viasat sport
Rabatt på coop online
Rocket league rabatt ps4 game of the year
Rabatt bike24